Kevin Rudolf

INFORMATION

Born In : New York City New York state New York United States U S
Occupation(s) : Singer songwriter record producer Rapping rapper Multi instrumentalist Actor Film director Director

A Year Without Rain je drugi studijski album američke grupe Selena Gomez & Scena. Album je objavljen 21. septembra 2010. godine preko Holivud Rekordsa. Za pisanje pesama, zaposleni su angažovani da napišu sve tekstove. Bend je ponovo radio sa piscima i producentima iz njihovog debija, Kiss & Tell kao što su duo Rok Mafija Tim Džejms i Antonina Armato, kao i Fefe Dobson, Tobi Gad i Superspi.
Novi doprinosi su Kevin Rudolf, Kejti Peri, Džonas Jeberg i RedOne. Zbog uspeha njihovog udara, “Naturally”, album se zasniva uglavnom od plesnog i sint-popa, a ne pop rok i elektronskog rok zvuka Kiss & Tell. Koristeći autotjun efekat, album takođe daje uticaj nekoliko drugih žanrova, uključujući dancehall i Eurodens, između ostalog. Prema Gomezovoj, većina pesama na albumu posvećena je obožavateljima, dok je želela zadovoljiti više melodija i osnaživati tekstove.
Album je dobio pomešan sa pozitivnim kritikama i kritičarima koji ga primećuju kao poboljšanje sa debitantskog albuma benda. A Year Without Rain debitovala je u Sjedinjenim Državama u četvrtom broju i prodala je 66.000 primeraka u svojoj prvoj nedelji. Album je do sada napravio dva top četrdeset singlova u Sjedinjenim Državama, vodio je singl “Round & Round” i naslovnu pesmu “A Year Without Rain”. U januaru 2011. album je sertifikovan Zlatno od strane RIAA-a što ga čini albumom druge zlatne prodaje.

ARTIST PHOTO

ALBUMS